Zamieszczone przez Morgoth
Brak mocy/słaba elastyczność
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Witam.Podczas przyśpieszania ,czy wymijania samochód nie chodzi tak jak jeszcze jesienią.Wcześniej ponad 2500 słyszałem ryk ,a teraz przyśpiesza łagodnie.Miałem tak że wciskało w siedzenie,a teraz prawie jak w wolnossącym :? Nie wiem co jest.Leje tylko Lotos Dynamic .Czy może być to spowodowane stylem mojej jazdy-najczęściej 90km/h (jednak czasem nawet 160 :diabelski_usmiech) Może u was były kiedyś podobne objawy??Błędów żadnych nie ma .
-
-
kolego ja tez mam delikatne problemy po tej zimie, gdzie główny styl jazdy w mieście to psj. Ja mam takie objawy ze do 2000 czasami 2300 cisza a potem rwie jak głupi aż ASR się załącza. Musze zrobić logi - mam 003 i 008 ale nie zdążyłem 011 bo rozwaliłem koło :evil: Czy te dwa wystarczą do oceny sytuacji??
Komentarz
-
-
koledzy jak kupilem swoja OI 1.9TDT mialem podobna sytuacjaaa nie bylo czuc mocyy jak sie przyspieszalo a silnik jest 110konny wiec troszke powinlo to czucc oddalem do do roboty rozrzad i olej odrazu powiedIalem co mi sie nei podoba potem sie dowiedialem ze byly poodlaczane jakies przewody z ciesnieniaa od jakiejs waku pomy czy cos takiego wszystko popodlaczal powymienial i zbiera sie znakomicie.
Komentarz
-
-
jak pisałem wcześniej po wymianie gruszki na nową"
"Mam wrażenie ze pali więcej na tych samych odcinkach a na postoju jak pokazywał 0,7L/h to teraz przeważnie 0,8L/h.... "
Dzisiaj poobserwowałem to spalanko i zauwazyłem ze jak silnik nie osiągnie temp 90 st to pokazuje na spalaniu chwilowym na postoju 0,7 l/h jak już porządnie sie rozgrzeje to 0,8 l/h.
Podmieniłem przepływkę na druga i to samo
Wie ktoś o co biega?
A tak w ogóle to ile powinien pokazywać na postoju ASZ? Kto ma niech się wypowie
Komentarz
-
Komentarz